Portugalilainen kanapata Frango na Cacarola à moda do Norte on maukas ja helppotekoinen sekä kätevää valmistaa isommallekin joukolle. Kanapadalle persoonallisen vivahteen tuovat yrtit, pekoni ja portviini. Viinisuositus: Punaviini Fonte do Beco 2017 Portugalin Setubalista.
Course Main Course
Cook Time 45 minutesminutes
Cost 15 €
Ingredients
1kana tai broilerin rintapaloja
200gpekonia tai ilmakuivattua kinkkua
50gvoita
12pientä perunaa
1dlportviiniä
suolaa ja pippuria
1nippu tuoreita yrttejätai kuivattuja
2dllihalientä
2kuutioitua keltasipulia
Instructions
Suikaloi pekoni tai kinkku ja laita liedelle isoon pataan.
Lisää voi, sipuli ja yrtit. Kun voi tirisee, ruskista kana tai broileripalat.
Lisää lihaliemi ja keitä kana.
Keitä sillä aikaa perunat, kuori ne ja lisää pataan kanan joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää portviini ja annan kanan
Mausta suolalla ja pippurilla, lisää portviini ja anna kanan levätä hetken kannen alla.