Go Back

Vihreää parsaa, jättikatkaravunpyrstöjä ja kevätsipulikastiketta

Total Time 30 minutes
Servings 4

Ingredients

  • jättikatkaravunpyrstöjä 28 kpl
  • 1 nippu vihreää parsaa n 12 kpl
  • 3 oksaa tuoretta timjamia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 50 g voita
  • suolaa ja mustapippuria
  • KASTIKEAINEKSET:
  • nippu kevätsipulia
  • ½ dl katkaravun lientä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 rkl ruokosokeria
  • yrttisuolaa esim Herbamare

Instructions

  • Tee ensin kevätsipulikastike. Pilko kevätsipuli ja lisää kastikeainekset kulhoon. Sekoita sauvasekoittimella kuohkeaksi kastikkeeksi, lisää yrttisuola ja tarkista maku.
  • Paista jättikatkaravun pyrstöt voissa valkosipulin ja timjamin kera.
  • Leikkaa parsojen kovat kannat pois. Kuumenna voi pannulla ja lisää parsat pannulle. Valele parsoja voilla pannulla, kunnes ne ovat kypsiä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Asettele parsat lautaselle, lisää jättikatkaravun pyrstöt parsojen päälle sekä kevätsipulikastiketta. Koristele timjamilla.