Nosta ankkasäilyke hetkeksi lämpimään veteen, jotta rasva pehmenee. Kuori, huuhtele ja kuivaa perunat. Jos perunat ovat pieniä, kypsennä ne kokonaisina. Viipaloi isot perunat 2 cm: n paksuisiksi
Avaa purkki ja nosta ankankoivet pihtien avulla varovasti pois rasvasta. Ne hajoavat helposti. Pyyhi ylimääräinen rasva pois. Kuumenna paistinpannu ja paista lihaan kaunis väri. Nosta ankankoivet uuniin ja pidä lämpiminä 125-asteisessa uunissa.
Kuumenna ankanrasva korkeareunaisessa pannussa. Upota perunat rasvaan. Lisää valkosipulinkynnet kuorineen. Sekoita perunoita silloin tällöin, jotta ne ruskistuvat kauttaaltaan. Kypsennä viipaleita noin 15 minuuttia, kokonaisia perunoita noin 20 minuuttia.
Kypsennä pavut suolavedessä
Hienonna persilja. Valuta rasva perunoista. Ota valkosipulinkynnet lusikalla pois perunoiden joukosta, kuori ja hienonna ne. Ripottele persilja, valkosipuli, suola ja pippuri perunoille.
Ota ankankoivet uunista ja tarjoa heti perunoiden ja vihreiden papujen kanssa