Viinihetken TOP 10 artikkelia
Tiedoksi

Viinihetki – luetuimmat artikkelit vuonna 2020

Vuoden vaihteessa on aina hyvä katsoa taaksepäin menneeseen vuoteen. Niinpä nytkin oli mielenkiintoista käydä tarkastelemassa Viinihetki-sivuston tilastoja. Oli ilo huomata, että lukijamäärät Viinihetki-sivustolla ovat nousseet tasaisesti vuosi vuodelta. Tämä innostaa jatkamaan viiniartikkeleiden parissa tulevaisuudessakin.

Lämmin kiitos kaikille Viinihetken lukijoille!

Tälle sivulle on koottu tilastojen pohjalta Viinihetken vuoden 2020 luetuimmat artikkelit. Joukkoon kuuluvat myös Viinihetki – Arkiston kirjoitukset. Arkisto tarkoittaa blogi-sivustoamme (viinihetki.com), jonka aloitimme maaliskuussa 2017 ja jolta siirryimme uudelle sivustolle ja julkaisualustalle (viinihetki.fi) huhtikuussa 2020. Arkisto-sivusto on edelleen luettavissa, mutta emme päivitä sitä enää.

Tällä hetkellä Viinihetken sivusto kokonaisuutena sisältää 123 artikkelia, joista suurin osa on tasting – kirjoituksia. Viinitietoartikkelien kirjoittamisen aloitimme viime vuonna ja tilastojen perusteella ne ovat saaneet hyvän vastaanoton lukijoiden keskuudessa.

Samoin kuin syksyllä 2020 aloitettu uusi artikkelisarja ”Kuukauden viiniuutuus” on herättänyt kiinnostusta lukijoissa. Sarjan 1. artikkeli italialaisesta Barolosta nousi yllättäen koko vuoden luetuimmaksi.

Tilastojen perusteella viime vuoden teema ”Viinimaa Portugali” ei ollut lukijoiden mielestä niin kiinnostava, kuin me kirjoittajat ehkä odotimme. Onko Portugali vasta nousemassa arvostetuimpien eurooppalaisten viinimaiden joukkoon vai onko syy jokin muu? Meille itsellemme Portugali näyttäytyi hyvin omaperäisenä ja kiehtovana viinimaana.


Viinihetken TOP 10 luetuimmat artikkelit


Onnea ja menestystä viinivuodelle 2021! 🍷

– Juha ja Sirpa –

Lue myös:

Viinihetki – TOP 10 luetuinta artikkelia vuonna 2021

Haluatko tietää lisää viineistä? Liity maksuttoman Viiniviestin tilaajaksi!
Saat 1-2 kuukauden välein sähköpostiisi viinitietoa, viini- ja ruokasuosituksia ja pääsyn Viiniharrastajan vinkkikellariin. Voit lopettaa tilauksesi, milloin haluat. Kirjoita etunimesi ja sähköpostiosoitteesi alla oleviin kenttiin ja klikkaa painiketta: Tilaa Viiniviesti