Pääsiäismenu – Savulohta, lammasta ja rosmariini-appelsiinit
Pääsiäismenu rakentui perinteisesti lampaanlihan ympärille. Maailmalla kulttiviinin maineenkin saanut punaviini Chateau Musar 2000 Libanonista oli odottanut viinikaapissa jo muutaman vuoden arvoistaan ateriaa.
Alkuruoan kanssa nautittu valkoviini Chapoutier Les Tanneurs 2017 oli Ranskan Rhonen alueen yhden kuuluisimman viinitalon, Chapoutierin tuotantoa. Jälkiruokaviinin, Valamon Magein kävimme itse hakemassa Valamosta luostarin myymälästä kesällä 2020.
Lue myös:
Chateau Musar Red 1998 – iäkäs kulttipunaviini Libanonista (viinihetki.blogspot.com)
Marjaviiniä maistelemassa Valamon luostarissa | Viinihetki
Pääsiäismenu – Missisippisalaattia, karitsaa ja suklaajuustokakkua
Viini ja ruoka – kuinka yhdistäminen onnistuu? | Viinihetki
Liity Viinihetken maksuttoman Info-viestin tilaajaksi!
Saat muutaman kerran vuodessa sähköpostiisi linkit Viinihetken uusimpiin blogiartikkeleihin ja muuta ajankohtaistietoa. Voit lopettaa tilauksesi, milloin haluat. Kirjoita etunimesi ja sähköpostiosoitteesi alla oleviin kenttiin ja klikkaa painiketta: Tilaa INFO-viesti.