
Joulupäivän menu 2021
Vuoden 2021 joulupäivän perinteinen menu rakentui eurooppalaisten viinien ja kotimaisten raaka-aineiden ympärille lukuunottamatta alkupalan sinisimpukoita. Usein joulumenujen pääruokana on ollut poronpaistia, mutta pitkästä aikaa tämän kunnian sai hirvenfile. Ohessa lyhyesti esiteltynä menun alku-, pää- ja jälkiruoka viineineen.






Lue myös:
Joulupäivän menu 2020
Viini ja ruoka – kuinka yhdistäminen onnistuu?
Haluatko tietää lisää viineistä? Liity maksuttoman Viiniviestin tilaajaksi!
Saat kuukausittain viinitietoa, viini- ja ruokasuosituksia ja pääsyn Viiniharrastajan vinkkikellariin. Voit lopettaa tilauksesi, milloin haluat. Kirjoita etunimesi ja sähköpostiosoitteesi alla oleviin kenttiin ja klikkaa painiketta: Tilaa Viiniviesti

