
Joulupäivän menu 2021
Vuoden 2021 joulupäivän perinteinen menu rakentui eurooppalaisten viinien ja kotimaisten raaka-aineiden ympärille lukuunottamatta alkupalan sinisimpukoita. Usein joulumenujen pääruokana on ollut poronpaistia, mutta pitkästä aikaa tämän kunnian sai hirvenfile. Ohessa lyhyesti esiteltynä menun alku-, pää- ja jälkiruoka viineineen.






Lue myös:
Joulupäivän menu 2020
Viini ja ruoka – kuinka yhdistäminen onnistuu?
Liity Viinihetken maksuttoman Info-viestin tilaajaksi!
Saat muutaman kerran vuodessa sähköpostiisi linkit Viinihetken uusimpiin blogiartikkeleihin ja muuta ajankohtaistietoa. Voit lopettaa tilauksesi, milloin haluat. Kirjoita etunimesi ja sähköpostiosoitteesi alla oleviin kenttiin ja klikkaa painiketta: Tilaa INFO-viesti.

